Bosses Bilder


Köpa bilder

Är du intresserad av att köpa en bild eller en utskrift är det bara att mejla mig. Är du i närheten av Stockholm/Nacka får du gärna komma förbi och titta på bilderna inför ett köp. Hör av dig i sådana fall så kommer vi överens om lämplig tidpunkt.

Alla utskrifter som säljs här skrivs ut på skrivare som levererar utskrifter av högsta kavalitet. Pappret som används är syrafritt, arkivbeständigt (uppfyller ISO 9706) och producerat av vägledande pappersbruk, vanligtvis Canson eller Hahnemühle.   Vilken typ av papper som blir aktuellt för respektive bild är givetvis avhängigt motivet men det kommer jag att specificera i samband med att du beställer och skulle du ha andra önskemål går det för det mesta att ordna.

Normal upplaga är 20 till försäljning och 2 för egna behov (utställningar etc).   Varje utskrift signeras inklusive angiven upplaga och nummer i upplagan. Priserna varierar lite. Men en riktlinje är att A3 ligger på ca 2500 SEK och A2 på 4500 SEK. Bilder utan begränsad upplaga ligger på halva priset. I dessa fall kan du även få utskrifter på A4 format för 750 SEK. Alla priser är inkulsive moms men frakt tillkommer. I princip kan du beställa utskrifter av alla bilder som visas men det är bara under temat Urval som bilderna presenteras med upplaga och pris. Utskrifter på större format har inte någon generell prissättning utan där varierar priset från bild til bild.

Jag levererar även utanför Sverige.

Returer privatpersoner
Skulle du vara missnöjd med en utskrift så går det bra att returnera den inom 14 dagar. Givet att den återlämnade utskriften är oskadd återfås inköpspris exklusive fraktkostnader.

Företagskunder
För företag som köper utskrifter gäller särskilda villkor. Bildrättigheter för olika media avtalas från fall till fall.

Är du intresserad, ring eller kontakta mig på bosse@bobild.se

Bo Bergström